YENİ YAZILAR

Facebook Hesabı Kalıcı olarak Nasıl Silinir veya Dondurulur?

By Özel Blog - 20 Kasım 2010 Cumartesi Yorum Yapılmamış
Herhangi bir durumdan dolayı facebook hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz. Burda karıştırılmaması gereken bir nokta var. Facebook hesabınızı dondurduğunuzda hesabınız silinmiyor, sadece geçici olarak devre dışı kalıyor. Siz tekrar giriş yaptığınızda hesabınız tekrar aktif oluyor. Hesabınızı sildiğinizde ise profilinizde bulunan tüm videolarınız, resimleriniz, güncellemeleriniz kısaca herşeyiniz siliniyor. İlk olarak facebook hesabını dondurma işlemini anlatalım. İlk olarak sağ üstteki Hesap'a tıklıyoruz. Burdan hesap ayarlarına tıklıyoruz. Gelen ekranda hesabı dondur seçeneğine tıklıyoruz. Gelen ekranda onayladıktan sonra hesabımızı dondurmuş oluyoruz.

Diğer bir seçenek hesabı kalıcı olarak silme işlemi. Buraya tıkladıktan sonra gönder butonuna tıklıyoruz ve facebook hesabımız kalıcı olarak siliniyor. Bu işlemden sonra facebook hesabınızdaki hiçbir şeyin geri gelmeyeceğini unutmayınız.

Eğer facebook hesabınızı silmeden önce profilinizde bulunan resim, müzik, video, güncellemeler ve diğer bilgileri yedeklemek istiyorsanız burada yazılanları uygulamanızı tavsiye ederiz.

Kategori:

"Facebook Hesabı Kalıcı olarak Nasıl Silinir veya Dondurulur?" yazısına yorum yap

'Anonim' seçerek yorum gönderebilirsiniz.